szechenyi2020
Máriapócs
 • Főoldal
 • Kapcsolat
 • Közérdekű adat
 • KeresésAkadálymentesített nézet

  Máriapócs Város Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) véleményezéséről, és az integrált településfejlesztési stratégia tervezetének államigazgatási és társadalmi egyeztetésre bocsátásáról

  MÁRIAPÓCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

  KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

  69/2016.(VI. 21.)

  H A T Á R O Z A T A:

  Máriapócs Város Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS)

  véleményezéséről, és az integrált településfejlesztési stratégia tervezetének államigazgatási és társadalmi egyeztetésre bocsátásáról

   

  A KÉPVISELŐ-TESTÜLET:

  1.       A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (a továbbiakban: kormányrendelet) előírásaival összhangban elkészített integrált településfejlesztési stratégiának és a hozzá kapcsolódó megalapozó vizsgálat az előterjesztés melléklete szerinti tervezetét megvitatta, elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy a polgármester ezen településfejlesztési dokumentumokat a kormányrendelet 30. § (1) bekezdésében meghatározott, államigazgatási egyeztetési eljárásban résztvevő szervezetek számára véleményezésre megküldje.

   

  Megbízza Papp Bertalan polgármestert, az elkészült, Képviselő-testület által véleményezet Integrált Településfejlesztési Stratégiát, mellékleteivel együtt az érintett szakhatóságoknak, valamint a partnerségi szabályzatban rögzítettek részére véleményezésre küldje meg, a helyben szokásos módon a település lakosainak véleményezésére függessze ki.

  Felhatalmazza továbbá a polgármestert arra, hogy az elfogadott településfejlesztési dokumentumokat a település honlapján, az integrált településfejlesztési stratégia tervezéséhez kapcsolódóan kialakított felületre feltöltse.

  Határidő: azonnal

  Felelős: Papp Bertalan polgármester

   

   

  iratkozzon fel hírlevelünkre!
  iratkozzon fel hírlevelünkre!