szechenyi2020
Máriapócs
 • Főoldal
 • Kapcsolat
 • Közérdekű adat
 • KeresésAkadálymentesített nézet

  Lelkigyakorlatos- és Zarándokház

  Elérhetőség: 
  4326 Máriapócs, Kossuth tér 17.
  Tel./Fax: (42) 585-020  
  Honlap: zarandokhazmariapocs.hu

  Telefonszám: 06-42-889-180
   Igazgató: Pinzsu István atya 

   

   Munkatársak:

  A Máriapócsi Lelkigyakorlatos- és Zarándokház Közép-Európa egyik leglátogatottabb zarándokhelyén, a kegytemplommal szemben épült föl. Ebben a csendes, megszentelt környezetben ideális körülmények várják a lelki megújulást, szellemi felfrissülést és pihenést keresőket. 
  A zarándokház biztosítja a kegyhelyre érkező zarándokok ellátását, szükség esetén segítséget nyújt további programjuk megszervezésében. Lelkigyakorlatokat, konferenciákat, továbbképzéseket szervez. Helyet ad más szervezetek és intézmények bibliai értéket hordozó programjainak és rendezvényeinek.
  Rendelkezésre áll 151 személy befogadására alkalmas előadóterem, a szükséges technikai eszközökkel, egy 30 fős tanácsterem és egy kápolna. 
  121 fő számára tudnak szállást biztosítani. 41 személynek 19 kétágyas, és egy háromágyas fürdőszobás szobában, és 80 főnek két nagy alapterületű, igényesen kialakított, közös zuhanyzós ifjúsági és zarándokszálláson. 
  Egyidejűleg 80 fő számára van étkezési lehetőség (külön igény szerint összeállított menüvel is). Konyhánk 300 adagos, szállóvendégeink mellett a csak étkezésre jelentkező zarándokokat is fogadni tudjuk. 
  Az épülethez zárt parkoló is tartozik. Az autóbusszal vagy személygépkocsival érkezőknek a Zarándokház jó kiindulópont Szatmár és Bereg csodálatos érintetlen természeti szépségeinek bebarangolásához.
  Zarándokházunk megközelíthető vonattal és autóbusszal Nyíregyháza, Debrecen és Mátészalka felől.

   

  iratkozzon fel hírlevelünkre!
  iratkozzon fel hírlevelünkre!