szechenyi2020
Máriapócs
 • Főoldal
 • Kapcsolat
 • Közérdekű adat
 • KeresésAkadálymentesített nézet

  Borostyán Klub

  Borostyánosok Karácsonya
   

  December 8-án karácsonyozott a klubunk

  Sitkuné Erika Köszöntője

   

  Karácsonyi köszöntő

  Nemsokára megszólal a karácsonyi csengő, melynek hangja a családot, az otthon melegét, a szeretetet juttatja eszünkbe. Ismét gondolhatunk szeretteinkre, barátainkra és figyelhetünk arra, hogy mit nyújthatunk azoknak, akik fontosak számunkra. Nem a drága ajándékok teszik fényessé lelkünkben ezt az ünnepet, hanem a szeretet. Ahol béke és szeretet van ott meghitt, bensőséges kapcsolatokra épült családot, közösséget lehet teremteni. Figyeljünk arra, hogy a szeretet lángja ne csak néhány napig, az ünnep idején égjen szívünkben, hanem a hétköznapokon is izzon, lángoljon. Éljünk úgy, hogy szeretettel viseltessünk embertársaink iránt, hogy életünkben ne legyen helye a haragnak és a gyűlölködésnek. A Borostyán Klub Tagjai nevében kívánok mindenkinek szeretetteljes áldott karácsonyt, békés, boldog új évet! Kívánom, hogy az elkövetkezendő 2015-ös esztendőben is a szeretet, az összefogás az együttgondolkodás jellemezze mindennapjainkat! Ehhez kívánok jó erőt, egészséget, kitartást, jókedvet és lelki erőt!

     


  Vezetőség: Farkas Árpádné, Papp Gáborné, Fibi Gyuláné

  Taglétszám: 16 fő

  Mottónk: A SZERETET EREJE A LEGNAGYOBB HATALOM.

  2013 februárban alakultunk. Először a daganatos betegségben szenvedőknek szerettünk volna segítséget nyújtani,ma már vannak más betegséggel küzdők is. A szeretetünkkel  gyógyítjuk egymást.
  Havonta összejövünk,sokat beszélgetünk,egészségügyi előadásokat tartunk,tapasztalatokat cserélünk.Szinte vágyunk egymás társaságában lenni. A komoly dolgok mellett jól érezzük magunkat,könnycsorgásig kacagunk,kibeszélünk minden fájdalmat magunkból.Segítünk átvészelni a nehéz dolgokat,együtt örülünk a jónak,közösen feldolgozzuk a rosszakat is.
  2013-ban egy pszichológus "Simonton tréninget" tartott,mely lelkileg segíti a betegek gyógyulását.
  Előadás keretében megismertük az ILZSU étrend kiegészítőt (immunerősítő),és hajszeszt. Tagjaink azóta is eredményesen használják.
  Ez év szeptemberében közös kiránduláson voltunk a Vigyázzunk Egymásra Egyesülettel.
  Könnyebb a betegséget közösen legyőzni! Szeretettel várunk Mindenkit!
   
  Elérhetőség: 4326 Máriapócs Selyem utca 5, email: farkasnehugi52@gmail.com  tel:  +36 70 369 3141
   

  iratkozzon fel hírlevelünkre!
  iratkozzon fel hírlevelünkre!